Versões compatíveis
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 g fresh dill, leaves only
- 230 g leeks, white part only, cut in pieces
- 45 g olive oil
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- ½ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches, plus extra for seasoning
- 120 g onions, quartered
- 120 g celery stalks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each, 3 cm thick)
ou 4 white fish fillets, skinless (e.g. sea bass, cod, halibut) (approx. 150 g each, 3 cm thick) - 1000 g water
- 300 g courgettes, cubed (2-3 cm)
-
1 ½ - 2
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled, or to taste
ou 1 ½ tsp vegetable stock paste - 1 tsp ground turmeric
- 50 g orzo
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 5 g lemon zest, preferably organic
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g white wine
- 50 g whipping cream
- 1 Tbsp plain flour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3233.2 kJ / 772.8 kcal
- Proteína
- 37.5 g
- Hidratos de carbono
- 44.8 g
- Gordura
- 49 g
- Gordura saturada
- 17 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sódio
- 873.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Polenta
50 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 Min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min