
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 794.7 kcal / 3337.8 kJ
- Proteína
- 69.3 g
- Gordura
- 60.5 g
- Hidratos de carbono
- 6.7 g
- Fibra
- 2.1 g
- Gordura saturada
- 17.5 g
- Sódio
- 692.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Christmas tiramisu
24h 20min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Buffalo chicken wings
45min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Bourbon pork ribs
5h 50min