Dispositivos e acessórios
Flank steak with horseradish cream sauce
Preparação 10min
Total 4h 35min
4 portions
Ingredientes
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
692.2 mg
Proteína
69.3 g
Energia
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Gordura
60.5 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
17.5 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Asian dipping sauce
25min
Devilled Eggs
55min
Shrimp and Crab Stack
25min
Mexican Lasagna
1h 20min
Beer Cheese
15min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Deviled Eggs
20min