![Flank steak with horseradish cream sauce Flank steak with horseradish cream sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/208de305-6568-4f50-af1a-acfc0cab1595/Derivates/80339dc8-5f35-42f5-b0e7-b681f593c587.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Proteína
- 69.3 g
- Hidratos de carbono
- 6.7 g
- Gordura
- 60.5 g
- Gordura saturada
- 17.5 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 692.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4sa 25 dk
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Café de Paris butter
25 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Middle Eastern planked salmon
1h 40 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25 min
Pulled pork burgers
4h 20min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min