
Dispositivos e acessórios
Flank steak with horseradish cream sauce
Preparação 10min
Total 4h 35min
4 portions
Ingredientes
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Nutrição por 1 portion
Energia
794.7 kcal /
3337.8 kJ
Proteína
69.3 g
Gordura
60.5 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
17.5 g
Sódio
692.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia