Dispositivos e acessórios
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Preparação 20min
Total 4h 20min
4 portions
Ingredientes
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
708.4 mg
Proteína
71.8 g
Energia
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Gordura
60.2 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
18.2 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bourbon pork ribs
5h 50min
Steak tartare
10min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Scallops with pea purée
25min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min