
Versões compatíveis
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 870.3 kcal / 3655.3 kJ
- Proteína
- 71.8 g
- Gordura
- 60.2 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Fibra
- 2 g
- Gordura saturada
- 18.2 g
- Sódio
- 708.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Grilled seafood charcuterie board
1h 20min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Lime and chilli corn
40min
Green egg whites and ham omelette
35min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Sparkling white sangria punch
24h 30min