![Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®) Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37568FF8-4C41-4B75-8AA4-01407915B3F7/Derivates/f260c3af-231e-4d38-8596-f297cf79401f.jpg)
Versões compatíveis
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Proteína
- 71.8 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Gordura
- 60.2 g
- Gordura saturada
- 18.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 708.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Bourbon pork ribs
5h 50 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1hod. 40min
Thai beef salad
1h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Beef fajitas
30min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Tex-Mex chicken soup
40 分钟
Asian beef salad with peanut dressing
30min