Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Proteína
- 71.8 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Gordura
- 60.2 g
- Gordura saturada
- 18.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 708.4 mg
Receitas alternativas
Seared steak and rocket salad
20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Buffalo chicken wings
45min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3u. 35min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min