Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Proteína
- 71.8 g
- Hidratos de carbono
- 6.4 g
- Gordura
- 60.2 g
- Gordura saturada
- 18.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 708.4 mg
Receitas alternativas
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Buffalo chicken wings
45 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Buffalo chicken wings
50 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.