Dispositivos e acessórios
Flank steak with horseradish cream sauce
Preparação 20min
Total 4h 20min
4 portions
Ingredientes
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
708.4 mg
Proteína
71.8 g
Energia
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Gordura
60.2 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
18.2 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Samke harra
35min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Curry pork sosaties
24h 30min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Chipotle bean and corn salad
40min