Dispositivos e acessórios
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 - 600 g
-
water to cover
-
garlic cloves4
-
fresh chilli of choice, deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil70 g
-
medium raw prawn peeled (tails on optional)500 g
-
spring onions/green onions roughly chopped50 g
-
dried chilli flakes2 - 3 pinch
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ponzu sauce80 g
-
cornflour1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
sea salt2 - 3 pinch
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
white sesame seeds to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1178.5 mg
Proteína
19.9 g
Energia
1267.3 kJ /
302.9 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
13.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Mayonnaise
5min
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40min
Pear twists on chocolate custard
Nenhuma avaliação
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
No-cook jam
24h 15min
Celery salt
20min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Shakshuka in the Varoma
30min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min