Dispositivos e acessórios
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1268.7 mg
Proteína
34.8 g
Energia
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Boost uw immuniteit
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Veggie regenboog pizza
Nenhuma avaliação
Vegetarische Wellington
2h 10min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Japanse kip curry
55min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Nenhuma avaliação
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Basis kippenbouillon
35min