Dispositivos e acessórios
Madurese Chicken Satay
Preparação 5min
Total 1h 30min
3 portions
Ingredientes
Chicken Satay
-
chicken leg meat, skinless, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)60 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
toasted peanuts (see tip)120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
fresh red curly chillies cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)65 g
-
sugar10 g
-
fresh kaffir lime leaves cut in thin slices5
-
water500 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
crispy fried shallots30 g
-
limau lime juice only3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3286 mg
Proteína
54 g
Energia
4471 kJ /
1069 kcal
Gordura
69 g
Fibra
16 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Madurese chicken satay
1h 30min
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Creamy chicken curry and rice
45min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Singapore Laksa
55min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chilli and cheese nachos
35min