Dispositivos e acessórios
Balinese Betutu Chicken
Preparação 10min
Total 5h 35min
5 portions
Ingredientes
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1053 mg
Proteína
55 g
Energia
3386 kJ /
809 kcal
Gordura
61 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sos Pasembur (Mamak Style)
45min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Ginger Coriander Steamed Fish
Nenhuma avaliação
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
One Pot Chicken Rice
50min
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Ayam Balado
45min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Ayam Masak Kicap
40min