Dispositivos e acessórios
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Preparação 15min
Total 3h 10min
2 portions
Ingredientes
Balinese Spice Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature200 g
-
fresh red bird's eye chilli20 g
-
sand ginger25 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
candlenuts toasted10 g
-
palm sugar15 g
-
shrimp paste1 tsp
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable oil75 g
-
fresh salam leaves1
Sous-vide Duck
-
duck breast fillet, skin on boneless250 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
water1500 g
-
lemon juice (see tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Balinese Sauce
-
coconut milk200 g
-
water15 g
-
salt½ tsp
-
fried shallots to garnish30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
4233 mg
Proteína
30 g
Energia
3695 kJ /
883 kcal
Gordura
71 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
34 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Caramel Sauce
Nenhuma avaliação
Rosé Cream Puff Pastry
Nenhuma avaliação
Chamomile Tea Latte
10min
Yogurt with Spiralized Fruit
Nenhuma avaliação
Fudgy chocolate cake
50min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Chili Jelly
1h 40min
Caramelised red onion chutney
24h
Sloe Gin
2160h 20min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min