Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into eighths
- 400 g skinless turkey breast fillet, cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)
- 250 g button mushroom, cut into halves or quarters
- 150 g water, plus extra to cook
- 1 tsp sea salt, plus extra to cook
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp Dijon mustard
- 500 g dried pasta of choice
- ½ bunch fresh chives, chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3867.5 kJ / 924.4 kcal
- Proteína
- 41.9 g
- Hidratos de carbono
- 102.8 g
- Gordura
- 37.9 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sódio
- 592.9 mg
Receitas alternativas
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Cottage pie
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Lamb sausage ragu
30 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min