Versões compatíveis
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2130 kJ / 510 kcal
- Proteína
- 37.8 g
- Hidratos de carbono
- 39.5 g
- Gordura
- 22.5 g
- Gordura saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 640 mg
Receitas alternativas
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1sa
Nourish bowl (Diabetes)
55 dk
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 dk
Chicken laksa
30 Min
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 dk
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 dk
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 dk
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 dk
Creamy chicken curry and rice
45 dk
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 dk