Dispositivos e acessórios
Bloemkool korma
Preparação 10min
Total 2h 20min
4 porties
Ingredientes
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2404.1 mg
Proteína
16.5 g
Energia
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Gordura
31 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
10.1 g
Hidratos de carbono
51.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort Food
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koolsla
10min
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Chili non Carne
1h
Courgetteomelet
40min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Pindakoekjes met chocolate-chip
Nenhuma avaliação
Linzensoep met spinazie
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min