
Dispositivos e acessórios
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
Preparação 20min
Total 9h 25min
6 portions
Ingredientes
-
kamut grains9 oz
-
water to soak
Dressing
-
fennel seeds1 tsp
-
red pepper flakes1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Salad
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
kale stems removed, cut into pieces (1 in.)4 oz
-
broccoli florets10 oz
-
fresh mixed herbs to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
-
lemon in wedges1
Nutrição por 1 portion
Energia
250 kcal /
1046 kJ
Proteína
6 g
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
47 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Sódio
772 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everyday Vegan
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos