Dispositivos e acessórios
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
Preparação 20min
Total 9h 25min
6 portions
Ingredientes
-
kamut grains9 oz
-
water to soak
Dressing
-
fennel seeds1 tsp
-
dried red pepper flakes1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Salad
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
kale stems removed, cut into pieces (1 in.)4 oz
-
broccoli florets10 oz
-
fresh mixed herbs to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
-
lemon in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
772 mg
Proteína
6 g
Energia
1046 kJ /
250 kcal
Gordura
6 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Chopped Asian Salad
20min