Dispositivos e acessórios
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
Preparação 20min
Total 9h 25min
6 portions
Ingredientes
-
kamut grains9 oz
-
water to soak
Dressing
-
fennel seeds1 tsp
-
dried red pepper flakes1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Salad
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
kale stems removed, cut into pieces (1 in.)4 oz
-
broccoli florets10 oz
-
fresh mixed herbs to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
-
lemon in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
772 mg
Proteína
6 g
Energia
1046 kJ /
250 kcal
Gordura
6 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cauliflower Steaks
45min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Rainbow Bowl
1h 15min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Cauliflower Tabbouleh
10min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Thai Peanut Crunch Salad
30min