Dispositivos e acessórios
Texas Caviar
Preparação 5min
Total 15min
15 portions
Ingredientes
-
canned black beans rinsed and drained12 oz
-
fresh corn kernels (approx. 4 ears)8 oz
-
blackeyed peas unsalted, canned rinsed and drained12 oz
-
fresh cilantro leaves only (approx. 1.5 oz), plus extra, hand-torn, to garnish1 bunch
-
red bell pepper cut into pieces3 oz
-
green bell pepper cut into pieces3 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
jalapeño chili destemmed, deseeded, and cut into pieces1
-
red wine vinegar2 tbsp
-
olive oil2 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
garlic clove1
-
salt1 ½ tsp
-
fresh ground black pepper1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
297.2 mg
Proteína
7.8 g
Energia
585.5 kJ /
139.9 kcal
Gordura
2.9 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
23.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Southern BBQ
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Keto Cranberry Sauce
20min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Chunky Guacamole
10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Green Goddess Salad
10min