Dispositivos e acessórios
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
Preparação 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Panzanella
-
bread cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
Dressing
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
white vinegar1 ½ oz
-
sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Salad
-
8 oz dried sour cherriesfresh cherries pitted8 oz
-
arugula (approx. 8 oz)½ package
-
1 peach, hard, cut into pieces (½ in.)nectarine hard, cut into pieces (½ in.)1
-
Lebanese cucumber cut into pieces (½ in.)½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1452 kJ /
347 kcal
Gordura
19 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hearty Salads
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Green Shakshuka
40min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min