Dispositivos e acessórios
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
Preparação 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Panzanella
-
bread cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
Dressing
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
white vinegar1 ½ oz
-
sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Salad
-
8 oz dried sour cherriesfresh cherries pitted8 oz
-
arugula (approx. 8 oz)½ package
-
1 peach, hard, cut into pieces (½ in.)nectarine hard, cut into pieces (½ in.)1
-
Lebanese cucumber cut into pieces (½ in.)½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1452 kJ /
347 kcal
Gordura
19 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hearty Salads
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Falafel Waffle
40 Min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Carnitas
50 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Fish Tacos
45 Min
Basil Pesto
10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min