Dispositivos e acessórios
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 5h 40min
6 portions
Ingredientes
-
cashews5 ½ oz
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil2 oz
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce5 ½ oz
-
miso chickpea (see Tip)2 ½ oz
-
veggie tsuyu2 ½ oz
-
agave1 oz
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water50 oz
-
dried shiitake mushrooms thinly sliced3 oz
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)½ oz
Udon Noodles
-
water50 oz
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces6 oz
-
chili crisp oil1 tbsp
-
dried udon noodles12 oz
-
edible flowers to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
914.2 mg
Proteína
22.8 g
Energia
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
80.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Herb Leek Phyllo Triangles
1h 20min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Vegetarian Japchae
45min
Pumpkin Chili
50min
Pumpkin Chai Latte
20min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1h 20min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Potato Curry Soup
35min