Dispositivos e acessórios
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 porties
Ingredientes
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
67 mg
Proteína
4 g
Energia
919 kJ /
219 kcal
Gordura
9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Geraspte Wortelsalade
10min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Gestoomde rijst
25min
Gekookte pasta
20min
Loempia’s
55min
Vegan cheddar mac & cheese
Nenhuma avaliação
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Noten bolognese
35min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min