Versões compatíveis
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts, raw (see Tips)
- water, to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (optional - see Tips)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g shelled pistachios
- 100 g fresh basil, leaves only
- 60 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
- 200 g sun-dried tomatoes, drained
- 200 g Roma tomatoes, cut into halves
- 15 g fresh basil, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 140 g red capsicum, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 15 g fresh basil, leaves only
- 15 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 tomato, heirloom (medium-sized)
- fresh basil, e.g. petite Italian basil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 46.8 g
- Gordura
- 133.2 g
- Gordura saturada
- 20.4 g
- Fibra
- 14.9 g
- Sódio
- 1271.9 mg
Receitas alternativas
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Spring frittata
1h 15min
Goulash soup
2h 35min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25 min
Asparagus and saffron risotto
35min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8j 30 menit
Spiced almond eggnog
30min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1 Std. 10 Min
Ube ice cream
12h 10 min.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min