
Versões compatíveis
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts raw (see Tips)
- water to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (optional - see Tips)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g shelled pistachios
- 100 g fresh basil leaves only
- 60 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
- 200 g sun-dried tomatoes drained
- 200 g Roma tomatoes cut into halves
- 15 g fresh basil leaves only
- 1 eschalot cut into halves
- 140 g red capsicum cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley leaves only
- 15 g fresh basil leaves only
- 15 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 3 tomato, heirloom (medium-sized)
- fresh basil e.g. petite Italian basil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1395.6 kcal / 5839 kJ
- Proteína
- 19 g
- Gordura
- 133.2 g
- Hidratos de carbono
- 46.8 g
- Fibra
- 14.9 g
- Gordura saturada
- 20.4 g
- Sódio
- 1271.9 mg
Receitas alternativas
Yoghurt cheese
Nenhuma avaliação
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min