
Dispositivos e acessórios
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground chicken broken into pieces16 oz
-
large egg1
-
tomato paste½ oz
-
panko bread crumbs1 oz
Soup
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
tomato paste1 oz
-
olive oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
chickpeas drained (approx. 15 oz ea.), divided2 cans
-
chicken stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water28 oz
-
lacinato kale stems removed, cut into pieces2 oz
-
lemon cut into wedges1
Nutrição por 1 portion
Energia
631 kcal /
2640.1 kJ
Proteína
43.7 g
Gordura
23.3 g
Hidratos de carbono
65.2 g
Fibra
16.4 g
Gordura saturada
5.9 g
Sódio
1358 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Must Have Accessories
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos

Soothing Soups
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos