Dispositivos e acessórios
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Peeling vegetables
-
raw beetroots fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)500 g
-
parsnip cut into pieces (approx. 5 cm)200 g
-
water600 g
Beetroot salad
-
water600 g
-
Halloumi cheese cut in triangles (approx. 2 cm thick)400 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
walnuts, shelled30 g
-
fresh dill leaves only10 g
-
onion halved60 g
-
garlic cloves1 - 2
-
220 - 250 g plain yoghurtGreek yoghurt220 - 250 g
-
lemon juice10 g
-
white vinegar1 - 2 tbsp
-
jarred horseradish1 - 2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
-
wholemeal bread sliced, toasted, for serving
-
rocket salad leaves for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1348.6 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2062.8 kJ /
493 kcal
Gordura
30 g
Fibra
6.9 g
Gordura saturada
15.9 g
Hidratos de carbono
35.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarian Favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Cheesy roasted vegetable muffins
Nenhuma avaliação
Pad Thai
45min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Skin Glow Detox Juice
10min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45min
One whole cauliflower
45min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Salmon and mushroom rice
40min