Dispositivos e acessórios
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
Dressing
-
extra virgin olive oil140 g
-
white vinegar60 g
-
salt to taste½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
Beets
-
water divided1110 g
-
whole baby beets, fresh trimmed800 g
-
baby arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
pomegranate seeds (opcional)2 tbsp
-
chopped pecan nuts (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1234.5 kJ /
295 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
12.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Winter Citrus and Beet Salad
20min
U.S. Digital Flipbook #2
2h
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Broccoli Salad
5min
Medicine Ball Tea
20min
Green Bean Gremolata
25min