Dispositivos e acessórios
Ukrainian dressed herrings
Preparação 20min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3685 mg
Proteína
24.3 g
Energia
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Gordura
36.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ukrainian cuisine
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Maple-glazed Carrots
45min
Avocado Tuna Salad
5min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Sauerkraut soup
50min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min
Liver Cake
1h 50min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Ukrainian borscht
35min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h