
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns de-veined, peeled but with tails intact
- salt to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 177.8 kcal / 746.5 kJ
- Proteína
- 7.8 g
- Gordura
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 15.6 g
- Fibra
- 1.7 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Sódio
- 452.7 mg
Receitas alternativas
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Chicken Waldorf salad
40min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Salmon en croute
50min