Dispositivos e acessórios
Dairy-free Cashew Nut Spread
Preparação 10min
Total 12h 10min
20 portions
Ingredientes
-
raw cashew nuts400 g
-
water for soaking1000 g
-
soy yoghurt100 g
-
freshly squeezed lemon juice5 g
-
light soy sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
garlic powder (opcional)½ tsp
-
60 g red radishes, finely choppedfresh chives finely chopped10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
71.3 mg
Proteína
3.8 g
Energia
478 kJ /
114.2 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Burgers
45min
Berry Chia Jam
30min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Buckwheat Crêpes
30min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan Parmesan
15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min