Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Frittata
- 1 cooked chicken breast, skinless (approx. 180 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g olive oil
- 4 large eggs
- 3 spring onions, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- ¼ - ½ tsp ras el hanout, to taste (opcional)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Rice
- 150 g red peppers, quartered
- 70 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g basmati rice, rinsed
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ground black pepper, to taste
- ¼ tsp sumac (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2002 kJ / 477 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 19 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 760 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Cottage Pie
1h 10min
Bolognese Sauce
1h 15 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Spaghetti Carbonara
40min
Vegetable Soup
35 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min