Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis

Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis

4.2 23 avaliações
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portions

Ingredientes

Chapatis
  • chapati flour plus extra for dusting
    250 g
  • water
    170 g
  • vegetable oil plus extra for greasing
    10 g
Curry
  • rapeseed oil
    20 g
  • onions quartered
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • red chilli washed, halved, deseeded if desired (optional)
    1
  • cumin seeds
    2 tsp
  • curry powder to taste (see tip)
    1 - 3 tsp
  • waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm, see tip)
    600 g
  • tomato purée
    60 g
  • water
    500 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
  • fresh spinach leaves washed, cut in smaller pieces
    180 g
  • frozen peas defrosted
    100 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Nutrição por 160 g

Energia 216 kcal / 912 kJ
Proteína 6.3 g
Gordura 4.7 g
Hidratos de carbono 34 g
Fibra 5.9 g
Gordura saturada 0.4 g
Sódio 0.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...