Dispositivos e acessórios
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
frozen green peas300 g
-
dried tagliatelle300 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh basil leaves plus extra, for garnishing30 g
-
fresh mint leaves plus extra, for garnishing10 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon finely grated zest only1
-
freshly squeezed lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water1300 g
-
medium eggs4
-
water
-
coarse salt flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1375.1 mg
Proteína
39.6 g
Energia
3552 kJ /
849 kcal
Gordura
44.7 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
14.2 g
Hidratos de carbono
71.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Best of Easter
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Pasta alla Nerano
40min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min