Versões compatíveis
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g frozen green peas
- 300 g dried tagliatelle
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g fresh basil leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 1 garlic clove
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- 2 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1300 g water
- 4 medium eggs
- water
- coarse salt flakes, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3552 kJ / 849 kcal
- Proteína
- 39.6 g
- Hidratos de carbono
- 71.5 g
- Gordura
- 44.7 g
- Gordura saturada
- 14.2 g
- Fibra
- 7 g
- Sódio
- 1375.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min