Dispositivos e acessórios
Salmon with Grapefruit Quinoa
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
blanched almonds20 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil plus 2 tsp, plus extra for greasing40 g
-
quinoa120 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
salmon fillets4
-
Dijon mustard honey30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
grapefruit250 g
-
pitted olives60 g
-
mint leaves6
-
red wine vinegar25 g
-
feta cheese50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1277.4 mg
Proteína
38.6 g
Energia
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Gordura
41.2 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
28.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flourish Over Fifty
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Meatballs
45min
Caprese Omelette
30min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Radish Carpaccio with Cod
Nenhuma avaliação
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Nenhuma avaliação
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Octopus and Potato Salad
40min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min