Dispositivos e acessórios
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
231.6 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish Your Gut
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Pistachio Cream Pasta
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Sumac-spiced Houmous
5min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min