Dispositivos e acessórios
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
231.6 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish Your Gut
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Date and Nut Balls
20min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Thai Cucumber Salad
15min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Grated Carrot Salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min