Dispositivos e acessórios
Tomato and Feta Pasta
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water40 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta dried, type fusilli10 oz
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
12 oz feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally12 oz
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
chili flakes to taste1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh basil leaves only
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1385.1 mg
Proteína
23 g
Energia
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Gordura
32.9 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
63.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mother's Day with Degrenne
6 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Greek Rice
1h 20min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Tomato and Feta Pasta
50min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Lemon Pasta
35min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Chili Oil Noodles
30min
Lemon Orzo
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Risotto with Spinach and Peas
30min