![Tomato and Feta Pasta Tomato and Feta Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d78be097cf858a9018307203cfb20570/Derivates/eadf0c20d35b46565f1d89a4717818a36ed80d85.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 4 garlic cloves, sliced
- 40 oz water
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 10 oz pasta dried, type fusilli
- 20 oz cherry tomatoes, halved
-
12
oz feta cheese block, halved horizontally
ou 12 oz feta cheese block, halved horizontally - 6 sprigs fresh basil, leaves only, chopped, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh oregano, leaves only, plus extra to garnish
- 1 pinch chili flakes, to taste
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh basil, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2678.7 kJ / 640.2 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 63.7 g
- Gordura
- 32.9 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 1385.1 mg
Receitas alternativas
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Turkey Taco Bowl
1h
White Pesto Pasta
40min
Potato Curry Soup
35min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Tomato and Feta Pasta
50 мин.
Chicken Salad Sandwich
15min
Chili Oil Noodles
30min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1ч. 5 мин.