
Dispositivos e acessórios
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
pattypan squash cut into pieces (1 in.)16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
broccoli rabe trimmed, cut into pieces8 oz
-
water divided62 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
pine nuts2 oz
-
garlic cloves2
-
baby spinach2 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
lemon juice2 tsp
-
dried whole wheat pasta8 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
777 kcal /
3251 kJ
Proteína
21 g
Gordura
57 g
Hidratos de carbono
55 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
10 g
Sódio
1069 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Mindfully Mediterranean
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos