Dispositivos e acessórios
Raw strawberry cheesecake
Preparação 15min
Total 7h 45min
12 portions
Ingredientes
Base
-
macadamia nuts130 g
-
pitted Medjool dates140 g
-
desiccated coconut70 g
-
salt¼ tsp
Filling
-
raw cashew nuts soaked (1 hour) and drained400 g
-
lemons flesh only100 g
-
pure maple syrup50 g
-
coconut oil120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
balsamic vinegar1 tsp
-
water120 g
-
fresh strawberries250 g
-
fresh blueberries for garnishing40 g
-
goji berries for garnishing1 tbsp
-
flaked almonds (opcional) for garnishing1 tbsp
-
shredded coconut for garnishing1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
72.7 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1988 kJ /
473.3 kcal
Gordura
39.4 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
16.6 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Vegan butter
8h 5min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Apricot macadamia biscuits
40min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Coconut and beetroot balls
40min
Almond and date bars
2h 15min