Dispositivos e acessórios
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken into halves300 g
-
sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
long red chillies deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 portions
Sódio
7846.9 mg
Proteína
104.2 g
Energia
13483.7 kJ /
3210.4 kcal
Gordura
207.7 g
Fibra
28 g
Gordura saturada
38.3 g
Hidratos de carbono
221.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Cooking
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Potato and green pea curry
50min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Mediterranean capsicums
2h
Rendang curry
30min
Vegetable pilaf
1h
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Quick fix noodles
15min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Soba noodle and tofu salad
35min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min