![Potato Curry Soup Potato Curry Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e5871836b083a30e85bd1cdf0c804876/Derivates/5115106fc6178a1283debda86ed57f5ad2e267ca.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Peeling Potatoes
- 24 oz russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (2 in. wide)
- 21 oz water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 oz carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 28 oz vegetable stock
- ½ oz Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 oz coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh chopped parsley, to garnish
- crusty bread, sliced, toasted, to serve (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 783.4 kJ / 187.3 kcal
- Proteína
- 3.3 g
- Hidratos de carbono
- 25.6 g
- Gordura
- 7.8 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 461.8 mg
Receitas alternativas
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Savory Three Cheese Tart
1h 50min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.