Dispositivos e acessórios
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
Preparação 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
eggplant cubed (½ in.)7 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
dried oregano1 tbsp
-
3 ½ oz leeksyellow onions3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced thinly2 tsp
-
chicken breast fillet cut into strips (½ in.)9 oz
-
dried ground turmeric¼ - ½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
tomato paste½ - 1 oz
-
vegetable broth (see Tip)7 oz
-
canned chickpeas drained14 oz
-
yogurt high protein5 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
cilantro roughly chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
946.9 mg
Proteína
35.2 g
Energia
2134.9 kJ /
510.3 kcal
Gordura
21 g
Fibra
12.2 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
46.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous 50+
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken and Mushroom Rice
30min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Chicken and Bulgur Soup
40min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Chickpea Ratatouille
1h
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Chunky Guacamole
10min