Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Hidratos de carbono
- 17 g
- Gordura
- 5.1 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 551 mg
Receitas alternativas
Sabayon
15min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Ukrainian borscht
35 min
Creamy pea soup
40 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Green goodness soup
10min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Zucchini soup
25 min