Versões compatíveis
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spinach patties
- olive oil, for greasing
- 90 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 pieces lemon zest (5 x 2 cm), no white pith (optional)
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 250 g ricotta, drained
- 1 pinch sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 90 g plain flour
Tomato sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3211 kJ / 767.5 kcal
- Proteína
- 43.2 g
- Hidratos de carbono
- 58.3 g
- Gordura
- 41.3 g
- Gordura saturada
- 20.1 g
- Fibra
- 7.4 g
- Sódio
- 964.2 mg
Receitas alternativas
Pumpkin tart
2h 15 min.
Eggplant involtini with risotto
1h 55 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Courgette strudel
1h 20min
Polenta
25min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Spinach and feta galette
1h 50 min.
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Mashed pea and corn slice
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Zucchini soup
25min