Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Hidratos de carbono
- 8.6 g
- Gordura
- 23 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 751.5 mg
Receitas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Sauerkraut soup
50min
Potato and porcini mushroom soup
30min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Broccoli almond soup
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cream of mushroom soup
20 min