
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 200 g Brie cheese cut into pieces (2 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 284.9 kcal / 1196.9 kJ
- Proteína
- 9.7 g
- Gordura
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 8.6 g
- Fibra
- 3.5 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Sódio
- 751.5 mg
Receitas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40 min
Zucchini soup
25 min
Cauliflower mash
25 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min