![Buckwheat bread Buckwheat bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23E1F34F-5C9B-4434-9548-0628C01B4594/Derivates/A8C90368-91A9-4204-977D-78E4D9A9A12B.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 140 g buckwheat groats
- 200 g basmati rice
- 140 g arrowroot flour
- 40 g chia seeds
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt
- 400 g water
- 15 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 2 eggs
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 782.6 kJ / 186.3 kcal
- Proteína
- 6.2 g
- Hidratos de carbono
- 24.2 g
- Gordura
- 6.5 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sódio
- 278.1 mg
Receitas alternativas
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15 min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25 min
Gluten free rough puff pastry
1h 15 min
Gluten free sourdough bread
192h 20 min