Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1159 kJ / 276 kcal
- Proteína
- 9.1 g
- Hidratos de carbono
- 18.9 g
- Gordura
- 16.8 g
- Fibra
- 3.3 g
Receitas alternativas
Palak paneer
1h 15 min
Eggplant involtini with risotto
1j 55 menit
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Pea and garden mint fritters
25 min
Mushroom stroganoff
20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Mediterranean carrot fritters
1h
Polenta zucchini slice
2h 10min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Mashed pea and corn slice
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Zucchini soup
25 min