Dispositivos e acessórios
Ratatouille Galette
Preparação 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
310.9 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Peach Cobbler
2h 35min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Peach Hand Pies
1h 50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1h 10min