Dispositivos e acessórios
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)½ oz
-
bird's eye chili, fresh halved1
-
black mustard seeds1 tsp
-
olive oil½ tbsp
-
garam masala1 tsp
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curry powder or to taste1 heaping tbsp
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vegetable stock paste, homemade1 tsp
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tomato paste1 tbsp
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red lentils5 oz
-
eggplant cubed (1 in.)12 oz
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water10 oz
-
fresh Roma tomatoes diced (½ in.)16 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
fresh spinach leaves5 oz
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
44.3 mg
Proteína
10.6 g
Energia
1184.8 kJ /
283.2 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
31.3 g
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