Dispositivos e acessórios
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
Preparação 30min
Total 1h 50min
8 portions
Ingredientes
Vegetable Filling
-
water1 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced, plus extra to grease2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
dried basil (opcional)1 tsp
-
broccoli florets6 oz
-
zucchini cut into pieces (½ in.)6 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
vegetable stock8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
fresh green peas4 oz
-
carrots cut into rounds (½ in.)8 oz
-
fresh corn kernels6 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Drop Biscuits
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
baking soda¾ tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced, frozen4 oz
-
fresh chives minced½ bunch
-
buttermilk8 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1139.1 mg
Proteína
13.2 g
Energia
1794 kJ /
428.8 kcal
Gordura
26.5 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
15.6 g
Hidratos de carbono
36.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Mushroom Taco Filling
35min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Texas White Bean Salad
15min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Cornbread Pie
1h 25min
Chickpea Ratatouille
1h
One Pot Ravioli Soup
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegetarian Chili
50min