Dispositivos e acessórios
Warm broccoli salad with rocket pesto
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Rocket pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
lemon zested and juiced1
-
pine nuts30 g
-
garlic cloves2
-
rocket60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sea salt¼ tsp
Broccoli salad
-
broccoli cut into florets500 g
-
cherry tomatoes halved250 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
red onion thinly sliced1
-
lemon cut into halves1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
479.3 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1240.5 kJ /
296.5 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Traditional minestrone
45 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Chunky guacamole
10 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Mushroom risotto
30 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min