Dispositivos e acessórios
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
Preparação 30min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
Hazelnut meringue
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
caster sugar180 g
-
cream of tartar1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
fresh raspberries125 g
Caramel
-
hazelnuts, without skin toasted12
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
-
micro mint to decorate
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
56.6 mg
Proteína
6 g
Energia
2571.7 kJ /
614.7 kcal
Gordura
30 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Newsletter: July-Dec 2022
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raspberry and vanilla marshmallows
2 Std. 15 Min
Candied Almond
10 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Meringues
5 Std.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 Std. 15 Min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 Std. 10 Min
Orange and Pear Pavlova
5 Std.
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 Std. 5 Min
Asturian rice pudding
1 Std.
Best lemon drizzle cake
35 Min