Dispositivos e acessórios
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
821.1 mg
Proteína
65.4 g
Energia
3133.3 kJ /
746 kcal
Gordura
33.9 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
44.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Ginger Pork
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 h 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 h 50 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Taiwanese three cup chicken
20 min