Dispositivos e acessórios
Sweet and sour pork ribs
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
pork ribs cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)500 g
-
cornflour1 tbsp
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
vegetable oil10 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tip)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
374.5 mg
Proteína
20.3 g
Energia
1906.6 kJ /
455.7 kcal
Gordura
32 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Braised pork belly
55 min
Ginger Pork
25 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min