Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 100 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1.5 cm)
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 900 g water
- 1000 g veal, cut into cubes (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, cut into quarters (or sixths if large)
- 50 g unsalted butter
- 50 g plain flour
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 egg yolks
- ground white pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1616.6 kJ / 386.4 kcal
- Proteína
- 39.1 g
- Hidratos de carbono
- 15.4 g
- Gordura
- 18.8 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sódio
- 497.9 mg
Receitas alternativas
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Oxtail stew with butter bean mash
4 Std.
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Beef stew with gnocchi
3h 15 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min