Dispositivos e acessórios
Slow cooked veal stew
Preparação 15min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
leek white part only, cut into slices (1.5 cm)100 g
-
carrot cut into slices (1.5 cm)150 g
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal cut into cubes (2-3 cm)1000 g
-
button mushrooms cut into quarters (or sixths if large)500 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour50 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
egg yolks2
-
ground white pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
497.9 mg
Proteína
39.1 g
Energia
1616.6 kJ /
386.4 kcal
Gordura
18.8 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
15.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sicilian prawn salad
40min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Chinese egg noodles
1h
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Beef pierogi
1h
Pasta with tuna
30min
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50min
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min