Dispositivos e acessórios
Gluten free Viennesse whirl mince pies
Preparação 20min
Total 1h 45min
24 pieces
Ingredientes
Pastry
-
orange peel only1
-
white sugar40 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
gluten free plain flour plus extra to dust200 g
-
xanthan gum1 tsp
-
egg1
-
cold water20 g
Topping
-
white sugar120 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
gluten free plain flour260 g
-
gluten free cornflour90 g
-
gluten free baking powder¾ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Assembly and baking
-
gluten free flour to dust
-
fruit mince (see Tips)250 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
21.9 mg
Proteína
3.1 g
Energia
1015.1 kJ /
242.6 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
45.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seville Orange Curd
40min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Lemon curd
20min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Lemon Curd
1h
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Pear Paste
10h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Vanilla paste
10min
Gluten free shortbread
1h 20min