Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 1 orange, peel only
- 40 g white sugar
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 200 g gluten free plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 20 g cold water
Topping
- 120 g white sugar
- 300 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 2 tsp natural vanilla extract
- 260 g gluten free plain flour
- 90 g gluten free cornflour
- ¾ tsp gluten free baking powder
- ½ tsp xanthan gum
Assembly and baking
- gluten free flour, to dust
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1015.1 kJ / 242.6 kcal
- Proteína
- 3.1 g
- Hidratos de carbono
- 45.7 g
- Gordura
- 14.9 g
- Gordura saturada
- 8.7 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 21.9 mg
Receitas alternativas
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 Std. 30 Min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Quince tart
1 godz. 10 min
Tiffin slice
4h 30min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Mixed berry clafoutis
40 Min
Christmas mince pies
1h 40min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Apricot macadamia biscuits
40 Min