Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tofu sauce
- 100 g silken tofu
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 20 g water
- ground black pepper, to taste
Okonomiyaki
- 2 spring onions/green onions, trimmed, white part only, reserve green part thinly sliced, to garnish
- 450 g water
- 3 eggs
- 130 g buckwheat flour
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 240 g white cabbage, finely sliced
- 250 g raw prawn meat, cut into pieces (1.5 cm)
- extra virgin olive oil, to lightly grease
- bonito flakes, to serve
- 2 tsp Japanese pickled ginger, drained
- 1 tsp salt-reduced soy sauce, to drizzle
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 4510 kJ / 1080 kcal
- Proteína
- 104 g
- Hidratos de carbono
- 88 g
- Gordura
- 30 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 16 g
- Sódio
- 1810 mg
Receitas alternativas
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Douhua (savoury bean curd)
10 Std. 25 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.